Den 19 mars släpper den brittiska sångerskrivaren Shura en ny deluxe-version av hennes album från och med 2019. Skivan innehåller ett nytt spår som heter “besatthet”, som anländer idag med en musikvideo. Titta nedan.

Den lyxiga förresten innehåller demos, akustiska låtar, förra årets “liftflicka” och en annan ny låt som heter “t-shirt.” Diskuterar “besatthet”, sade Shura i ett pressmeddelande:

”Besatthet” var en av låtarna jag skrev medan jag skrev förr. Jag har alltid velat att det skulle vara en duett mellan två kvinnor men det kom aldrig att uppnås under inspelningsprocessen. Sedan, när jag turnerade förr i Europa, kom Rosie Lowe med oss och vi hade alltid talat om att vilja samarbeta om något tillsammans och jag kom plötsligt ihåg den här låten, som jag älskade men på något sätt aldrig hade avslutat. Jag skickade banan till Ro och när hon skickade tillbaka sin grova tagning var jag som ”JA. detta är det.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *