Mountain Man har släppt en cover av Fiona Apples “Hot Knife”, den avslutande låten från The Idler Wheel från 2012, som en del av bandets pågående coverserie. Folktrion har täckt “Hot Knife” på turnén. Kolla in singeln, tillgänglig via Nonesuch, nedan.

“Om vi följde Questloves råd och gjorde tacksamhetslistor innan vi gick till sängs varje natt, skulle Fiona Apple vara högst upp varje gång”, skrev bandet i ett pressmeddelande. ”Hon berättar sanningen som ingen annan gör. Tack, Fiona Apple. Vi älskar dig.”

Förra året täckte Mountain Man också Kacey Musgraves “Slow Burn.” Gruppen har tidigare delat omslag på låtar av John Denver och Wilco, plus Irving Berlins “White Christmas”.

Läs Pitchfork omslagsberättelse 2020 ”Fiona Apple om hur hon slog sig fri och gjorde årets album.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.