Iceage har meddelat sitt femte album, Seek Shelter. Den anländer den 7 maj via den nya etiketten Mexican Summer och inkluderar den tidigare släppta “The Holding Hand.” Nedan kolla in musikvideon för en annan ny låt, “Vendetta”, regisserad av Jonas Bang och med den kroatiska-danska skådespelaren Zlatko Burić.

“Brottslighet är underströmmen som går igenom allt”, säger Iceage-frontman Elias Bender Rønnenfelt i ett pressmeddelande. ”Om du inte ser det, letar du inte efter det. I sin oövervinnliga politik är det limet som binder det hela tillsammans. ”Vendetta” är en opartisk dans längs de olagliga linjerna för överträdelse. ”

Seek Shelter, som följer 2018: s Beyondless, spelades in med Spacemen 3s Sonic Boom, vilket är första gången Iceage någonsin har arbetat med en extern producent för ett av deras album. Uppställningen har också expanderat med gitarristen Casper Morilla Fernandez. Dessutom innehåller två låtar Lisboa Gospel Collective. Albumet blandades av Shawn Everett.

Leave a Reply

Your email address will not be published.